Tarihinde ilk kez yer aldığı Süper Lig’de ilk yarıya damga vuran ama yaşadığı sakatlıklar sonrası düşüşe geçen Büyükşehir Basketbol 5 haftalık mağlubiyet serisi sonrası evinde Galatasaray Odeabank’ı ağırlıyor. Cumartesi günü oynanacak maça galibiyet parolası ile çıkacak yeşil siyahlılar Play Off potasına girmek isteyen Oktay Mahmuti yönetimindeki sarı kırmızılıları yenerek kötü seriye de son vermek istiyor.

GARANTİLEME ŞANSI
Aynı gün oynanacak Beşiktaş-Pınar Karşıyaka maçının sonucuna göre Play-Off’u garantileme ihtimali de bulanan dev adamlar, ilk yarıda son salise basketiyle yendiği Galatasaray karşısında seyirci avantajını kullanmak istiyor. Pınar Karşıyaka’nın alacağı olası mağlubiyet sonrası Play Off maçına çıkacak olan dev adamların Galatasaray’ı yenerek Play Off’u garantileme şansı var.

BEYAZ GİY GEL
Cumartesi günü 20:15’te oynanacak maç öncesi Sakarya Büyükşehir Basketbol kulübü ve 54.Alay taraftar grubu taraftarı tribünlere davet etti. Taraftarın takımla bütünlüğü açısından beyaz giyerek maça gelinmesini isteyen taraflar sezonun belki de en kritik maçında tribünlerin dolmasını bekliyor. Hazırlıklarını Sakarya Spor Salonu’nda sürdüren yeşil siyahlılarda ise keyifler yerinde.

Editör: Haber Merkezi