13 MAÇLIK SERİ BOZULDU
Lige Ahmet Yıldırım ile başlamış, ilk 4 maçın 2 iç saha maçında 2 yenilgi almış, 2 deplasmandan ise 1 galibiyet 1 beraberlik ile dönmüştük. 5.haftadan itibaren takımın başına İsmail Ertekin getirilmiş, onunla birlikte ilk yarının sonuna kadar  11 galibiyet, 2 beraberlik almıştık ki rakip sahadaki 6 maçın 6’sını da kazanmıştık. İlk yarının son 13 maçında hiç yenilgi görmeyen aynı teknik adam ve aynı kadro ile çıktığımız 2.yarı maçlarında ise inanılmaz bir geriye gidiş vardı. Aynı hoca ve aynı futbolcularla başlanan 2.yarının ilk 11 maçında rakip sahada hiç galip gelemedi.

ERTEKİN İLE 13 MAÇLIK HARİKA SERİ
Ertekin ile sadece 4 beraberlik 2 yenilgi alınca her hafta liderlikten bir basamak geriye düşe düşe bu yarıştan iyice uzaklaşmıştık. Bunun üzerine de Ertekin ile yollar ayrılmış, Şaban Yıldırım ile yola çıkılmıştı. Yıldırım ile oynadığımız son 4 maçta ise sadece hükmen galip geldiğimiz Gaziantepspor maçı rakip sahada sadece Kastamonuspor ile oynadık ve bu dış sahadan da 1 puan aldık. Yıldırım ile iç sahadaki 2 maçı da kazanmıştık. Şimdi önümüzde 2 lig maçı var. Ondan sonra Play Off’ta ilk tur için iki maç oynayacağız ve bu maçların biri içerde diğeri rakip sahada olacak. ilk maçı da geçersek aynı şekilde 2 maç daha oynayacağız ve o maçta da tur atlamamız durumunda kendi grubumuzun Play Off şampiyonu olacağız ama yetmeyecek.

2.YARIDA HİÇ GALİP GELEMEDİK
Çünkü ikinci maçı da kazanmamız durumunda, Kırmızı Grup’tan aynı şekilde gelecek olan takım ile ki bu takım da muhtemelen Karagümrükspor olacak, Bu maçtan da tur atlamamız durumunda onlarla tarafsız sahada, tek maç üzerinden baraj maçı oynayacağız ve o maçı kazanan takım TFF 1.Ligine yükselmiş olacak. Yani kalan 2 maçın biri de Play Off grubundaki her 2 maçın biri de rakip sahada ve bu 2.yarıdaki bu deplasman kabusuna son vermek gerekecek. Şaban Yıldırım ile çıkılan tek deplasman maçında Kastamonuspor karşısında alınan 1-1’lik beraberlik ise bu kabusun sona ereceğini gösterir en canlı örneğiydi. Kaldı ki aynı Yıldırım, bize karşı rakip olduğunda da final hocası olduğunu göstermişti.   

Editör: Haber Merkezi