TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 11. hafta maçında Sakaryaspor ile Van Spor karşı karşıya gelecek. Yarın saat 13.30’da Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele öncesinde iki takım da hazırlıklarını tamamladı

SERİ İSTİYORUZ
TFF 2.Lig Kırmızı Grubunda 11. Hafta maçında Van Spor ile karşı karşıya gelecek olan Sakaryaspor, Etimesgut maçında aldığı galibiyetin moraliyle evinde Van temsilcisini ağırlayacak. Geçen hafta alınan galibiyetten sonra moralleri bir nebze olsun düzelten yeşil siyahlı futbolcular, Van maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalamak istiyor. Antrenmanlarda da neşeli halleriyle dikkat çeken futbolcular, yeşil siyahlı taraftarlara galibiyet serisi için mesaj verdi.

KADRO MERAKLA BEKLENİYOR
Öte yandan hafta içi idmanlara sakatlığından dolayı katılamayan Nuri Fatih’in 18 kişilik kadroda olması beklenmezken, idmanlara katılan başarılı defans oyuncumuz Ümit Yasin Arslan’ın Van maçında kadroda kendine yer bulması bekleniyor. Teknik direktör Suat Kaya’nın maç kadrosundaki tercihlerini nasıl kullanacağı ise merak konusu. Nuri Fatih’in yokluğunda orta sahada Denis Taşkesen’in yeniden 11’e dönmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi