KIYASIYA REKABET
Bu sezon 2.si düzenlenen İşte Lig Basketbol Turnuvasında AGDAŞ, Boshoku, Daikin, Ak Gıda, Alimex, DRC, TKG, Neotec, Noksel ve Aktül Kağıt firmaları arasında kıran kırana geçen normal sezonun ardından play-off çeyrek final müsabakalarına geçildi.

AGDAŞ’IN RAKİBİ AK GIDA
Sakarya Vakıf Koleji Spor Salonu’nda oynanan çeyrek final ilk maçında Agdaş ve TKG karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan müsabaka sonunda 47-38 üstünlük kuran Agdaş ilk yarı finalist oldu. Çeyrek final ikinci mücadelesinde Ak Gıda, Noksel’i 43-33 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

DAIKIN VE BOSHOKU
Daıkın ve Neutec takımları karşı karşıya geldiği Çeyrek final üçüncü maçına iki takım taraftarları da ilgi gösterdi. Yarı final biletini kapmak için büyük mücadelenin sergilediği karşılaşmada gülen taraf 61-53 üstünlük sağlayan Daıkın takımı oldu. Çeyrek final son maçında Toyota Boshoku Türkiye ve Alimex karşı karşıya geldi. Boshoku takımı, başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tuttuğu müsabakadan 58-40 galip ayrılarak yarı finale çıkan son takım oldu.

YARI FİNAL ÇARŞAMBA
İşte Lig Basketbol Turnuvasında yarı final müsabakaları 19 Aralık Çarşamba günü Sakarya Vakıf Koleji Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 20:00’de başlayacak ilk yarı final müsabakasında Ak Gıda-Agdaş karşı karşıya gelecek. Yarı final ikinci maçında ise saat 22:00’de Toyota Boshoku Türkiye ve Daıkın final bileti için mücadele verecek. Turnuvanın final karşılaşması ise Cumartesi günü oynanacak. Saat 18:00’de oynanacak final maçının ardından dereceye giren takımlara ödülleri verilecek. 

Editör: Haber Merkezi