Serdivan’daki Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleşecek aday tanıtımı sırasında yapacağı konuşmada Sakaryaspor konusunun da gündeme geleceği varsayımından hareketle, gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun gerekse de başkan adayı Ekrem Yüce’nin hazırlıklı olmaları gerekir…

BOYNUNA ATKI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gittiği her ilde profesyonel kulüp renklerinden oluşan atkıyı boynuna taktığı biliniyor. Sakarya’da da aynı durum olacağı kesin.  Başkan Zeki Toçoğlu ve başkan adayı Yüce’nin bu konuda planları olup olmadığı sorusuna verecekleri cevabı, şimdiden hazırlamaları gerekiyor.

ÜÇ BAŞKANA DÜŞEN GÖREV
Çok sayıda ilde benzer sorular sorulunca hazırlıksız yakalanan başkan adaylarına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aydınlatacak bir plan, proje için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve başkan adayı Ekrem Yüce ile Kulüp Başkanı Cevat Ekşi’nin bir araya gelip, içinde bulunulan sıkıntılı süreçten çıkış adına hazırlayacakları ortak bir bildirinin Cumhurbaşkanı’nın sorusu üzerine ortaya koymaları, kendileri adına olumlu bir gelişme olur.

BİZE GELEN BİLGİLERİhmal edilmeyecek konuda ortak bir rapor hazırlanması başkanları rahatlatacağı gibi, Sakaryaspor’un geleceği için de hayırlı bir sonuca yol açabilir. Bize gelen bilgilerden kaynaklanan bu önemli konunun ihmali ise yeşil siyahlı camiada sıkıntı oluşturabilir.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun “Benden bu kadar”; Ekrem Yüce’nin ise “Ben henüz göreve gelmedim” demek gibi bir lüksü olmamalı. Yeni Sakarya Spor Servisi olarak yaptığımız araştırma bu konuya yönelik önemli bilgilerden oluşuyor.

Editör: Haber Merkezi