TFF 2.Lig Beyaz Grup 30.hafta maçları yarın oynanacak. Temsilcimiz Sakaryaspqor, ligden çekilen Gaziantepspor nedeniyle 3-0 hükmen galip gelip maç fazlasıyla 2.sıraya çıktı. Bakalım maçların sonunda neler olacak?

İNŞALLAH BİZE ÇALIŞIRLAR
Maç fazlalığına rağmen lider Keçiörengücüsporu yakalamamız mümkün değil. Ama Samsunspor veya Sarıyer takımlarından birini, sonuç ne olursa olsun geçeceğiz. Kastamonusporun da ev sahibi olma avantajıyla Uşaksporu yenebileceğini düşünürsek, ya Sarıyer’i almamıza alacağız ya da Samsunsporu. Bize yarayacak bir başka sonuç ise rakiplerin berabere kalması. Ancak buna rağmen hiçbir şey değişmiyor. Çünkü Sakaryasporun kalan 4 maçını da kazanması gerekecek. Bir beraberlik bile işimize yaramaz ki önümüzdeki hafta yine burada oynayacağımız Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçını kazanmamız durumunda biraz daha zirveye yaklaşmış olacağız.

HER MAÇ FİNAL HER MAÇ
Öteki hafta da çok çok önemli. Çünkü Sakaryaspor burada Bodrumspor ile karşılaşırken, Samsunspor da, Kastamonuspor da, Keçiörengücüspor da rakip sahada maçlar yapacak. İşte bu maçlardaki puan kayıpları, 32.hafta rakip sahada oynayacağımız Kastamonuspor maçını çok daha iddialı bir hale getirecek. Kim bilir, belki de Kastamonuspor için şampiyonluk maçı olacak o maç ki bu 2 hafta maçları çok çok önemli. 33.hafta biz burada Bayrampaşa ile oynarken, rakipler yine zorlu maçlara çıkacak ve son Samsunspor maçı sanki grup birinciliği için her iki takım açısından tam bir final olacak. Zira Samsunsporun Keçiörengücüsporu yakalama şansı olduğu gibi bizim de Samsunsporu yenmemiz durumunda şampiyon olabilme ihtimalimiz doğacak.

Editör: Haber Merkezi