STAT GİRİŞİNDE HAİN SALDIRI
Olaylar Cuma akşamı Sakaryasporun kaldığı Plaza Otel’de başladı. Önce oteli basmaya kalktılar. Hınçlarını alamayınca ateş ve meşale yakmalar ile devam edip patlayıcı maddeler attılar. Stada gelen futbolcu ve teknik heyetimize daha stat girişi, koridorda yürürken Amed’li futbolcular saldırlar. Kaptan Ferhat, Dilaver, Zahit darp gördü. 33 bin kişilik stada ısınmaya çıktıklarında yemedikleri küfür, taş, çakmak, bozuk para ve pet şişe kalmadı.

ISINIRKEN TÜM TAKIM SALDIRDI
Bizim soyunma odasının ön tarafındaki sahada ısınırken, oyuncularımızın ısındığı alanın arkasındaki amed taraftarlarının amedsporu çağırdığı anda, yedekleri ve teknik heyeti ile birlikte tüm amed takımı, sahada ısınan 11 kişilik futbolcu grubumuza saldırıp, tekme, tokat ve yumruk attılar. Hatta, futbolcularımızın çeşitli yerlerinde kesik izlerine varacak kadar darpta bulundular ki maç sonunda futbolcularımız şikayette bulunup darp raporu aldılar.

SERKAN ISINIRKEN ATILDI
Hakem bu saldırıda futbolcumuz Serkan Odabaşoğlu ile rakip takımdan Muhlis İstemi’yi maç başında attığını söyleyip kadrodan çıkmalarına neden oldu ki asıl suçlu amed’li Nezir Özer, Mehmet Sıddık İstemi, Mansur çalar, yedek kaleci  Serkan İpek, Oğuz Çetinkaya ve Ercan Çapar’dı. Çünkü asıl saldıran bu isimlerdi ama hakem görmediği bu pozisyonda gidip bir kurban arıyordu.

CANIMIZDAN KIYMETLİ DEĞİL YA
Gitti, en masum oyuncumuz olan Serkan’ı, amedden ise olayları başlatan Mehmet Sıddık İstemi yerine kardeşi olan Muhlis İstemi’yi attı ki bu olayların hiçbirini görmedi. Saha içindeki olaylar polis tedbiri ile önlendi.  Asıl önemlisi ise bu kadar olay varken, KORKUDAN dolayı maçı oynatıp bitirmesi oldu. Sakaryaspor canını kurtardığı bu maçta 2 puan bıraktı ama canından daha kıymetli olamazdı. Varsın olsun zirvede yara alalım, hiçbir Sakaryasporun canından daha önemli değildir.

Editör: Haber Merkezi