İTALYA’YA GİDECEK
Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Berat Büyüktazim (45 kg) Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılan Constantin-Aleksandru Lon Popovici Grekoromen Güreş Turnuvası’nda şampiyon oldu.  Aldığı başarı ile 26-30 Haziran tarihleri arasında İtalya’da yapılacak Avrupa Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Büyüktazim’in başarısı Hendek’te sevinçle karşılandı.

İSTİKLAL MARŞIMIZI DİNLETECEK
Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, ‘Sporcumuzun başarıları ile gurur duyduk’ diyerek “ Sporcumuz İtalya’da da şampiyon olarak İstiklal Marşımızı tüm Avrupa’ya dinletecektir. Sporcumuza güveniyoruz, bu hususta bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, Onursal Başkanımız Sn Ali İnci’ye ve Hendek halkına teşekkür ederiz. “dedi.

BABAOĞLU’NDAN KUTLAMA
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Milli Güreşçimiz Berat Büyüktazim’e ve elde edilen başarıda emeği geçenlere ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Berat’a inancımız tam, İtalya’dan inşallah altın madalya ile dönecek. Başarılı sporcumuzu dünya ve olimpiyat şampiyonu olarak görmeyi arzuluyoruz. Belediye olarak sporcumuzun her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi