Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Spor Toto 3. Lig 20. hafta programı kapsamında Trabzon temsilcisi Düzyurt ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti. Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve kulüp yöneticileri ile kısa bir görüşme geçekleştiren Başkan Toçoğlu daha sonra Teknik Direktör Tuncay Şanlı ile takımın son durumunu ayrıntılı bir şekilde ele aldı. Toçoğlu zorlu Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılmanın önemine dikkat çekerken; yeşil siyahlı camiaya başarı dileklerini iletti.

BİZ SAKARYASPORUZ
Başkan Toçoğlu, “Sakaryasporumuzu hafta sonu çok önemli bir deplasman bekliyor. Düzyurt bu ligin önemli ekiplerinden biri. Takımımız Trabzon’a gitmeden önce son bir değerlendirme yapalım, aynı zamanda başarı dileklerimizi iletelim istedik. Bir kez daha camiamıza başarılar diliyoruz. Biz Sakaryasporuz. Rakiplerimiz güçlü, zinde olabilirler ancak biz de Sakaryasporuz. Oyuncularımız sırtlarında taşıdıkları formanın hakkını verme gayreti içindeler. Bizim onlardan beklentimiz terlerinin son damlasına kadar mücadele vermeleri. Bu şehir onlardan, teknik heyetten, yönetimden şampiyonluk bekliyor” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ
Ligi zorlu bir maraton olarak niteleyen ve zaman zaman puan kayıplarının yaşanabileceğine değinen Toçoğlu, “Ancak bu demek değildir ki, hemen enseyi karartacağız, havlu atacağız. Büyük ve köklü bir camiayız. Bulunduğumuz lige yakışmayan bir ekibiz. Bir an önce bu ligden şampiyonlukla çıkmak zorundayız. Şehir olarak Sakaryaspor’u bu şehrin en büyük marka değerlerinden biri addediyoruz. Başarı istiyoruz. Şampiyonluk bekliyoruz. Elbette futbolda başarı da başarısızlık da var ama biz artık bu şehirde Sakaryaspor’un başarıları konuşulsun istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İNANCIMIZ MİLİM ŞAŞMIŞ DEĞİLDİR
Takımın bir üst lige çıkması adına ellerinden gelen destek ve gayreti ortaya koyduklarına da dikkat çeken Başkan Toçoğlu, “Bizim şampiyonluğa olan inancımız milim şaşmış değildir. Sezon sonu şampiyonluk kutlamasını Demokrasi Meydanı’nda beraberce yapacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu yüzden yeniden bir toparlanma ve kendimize gelme eşiğindeyiz. Düzyurt maçı bunun için önemli bir kırılma anı olacak. Camiamız da bu maçın öneminin farkında. Tuncay Hocamızla da görüştüm; inşallah her şey inandığımız gibi olacak ve zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi