Yeşil siyahlılar, taraftarını sevindirecek adımları peş peşe atacak

BAYRAM ÖNCESİ ÖDEME
İbrahim Nalbant önderliğindeki Sakaryaspor yönetimi, sıkıntı yaşanan birçok konuda bugün adımlar atacak. Yönetme geldiği günden bu yana geçtiğimiz sezondan kalan sporcu ödemelerini yapan ve bu sezonki sporcu peşinatlarının büyük kısmını ödeyen yeşil siyahlı yönetim, sporculara 500 bin liralık bir peşinat ödemesi daha yaparak bayram öncesinde sporculara moral verecek.

TRANSFER HAMLELERİ
Sakaryaspor yönetiminin transfer çalışmalarında da müjdeli haberler vermesi bekleniyor. Bir 10 numara bir ön libero ve bir de kanat oyuncusu almayı planlayan yeşil siyahlı yönetim, bu isimlerle ilgili de somut adımlar atmayı planlıyor. 3 tane ilk 11, 4-5 tane de yedek kulübesine takviye yapmak isteyen yeşil siyahlılar, Kızılcahamam kampına kadar bu isimlerle imza atmak istiyor.

SPONSORLUK GELİŞMESİ
Sponsorluk konusunda da önemli girişimlerde bulunan Sakaryaspor yönetiminin, bugün bir dizi temaslarda bulunarak bu konuda adım atması bekleniyor. Yönetimde önemli projelerin de hazırlık aşamasında olduğu öğrenilirken, bu projelerle takıma kısa vadede önemli bir gelir sağlanması amaçlanıyor

Editör: Haber Merkezi