Basketbol Süper Ligi temsilcimiz Sakarya Büyükşehir Basketbol, ligdeki en yakın rakibi Afyon Belediyespor’a 57-93 yenilirken son sıraya indi. Ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı.

REZALET ÜSTÜNE REZALET
Maçtan 1 saat önce sahaya çıkmayacağı açıklanan Sakarya Büyükşehir Basketbol takımımız, araya TBF yönetiminin girmesi sonucu sahaya çıkmasına ikna edildi. Ama bu kez de sahaya çıkması gereken kadroda 1 eksik oyuncu kalmıştı. Oyuncumuz Uğur Dokuyan, yoldan çevrilerek o maçın oynanması gereken oyuncu sahası oluşturulmuş oldu. Bu kez de sahaya gençlerle çıkılmak zorunda kaldı. A takımdan ise sadece Tevfik Akdamar yer aldı.

GENÇLER AYAKTA ALKIŞLANDI
Bu tablo maçı izlemeye gelen az sayıdaki basketbol severin haklı bir tepkisine yol açtı. Buna rağmen maçın başından sonuna kadar Afyon Belediyespor da, takımımızın rezil olmaması için sahaya yedek ağırlıklı çıkarken A takım oyuncularını kenarda oturttu. Buna rağmen 36 sayı farkla kazanarak sadece 3 puanı almadı, hem ikili averajla öne geçti, hem de son sıradan kurtulup temsilcimizi son sıraya itti.

Salon: Serdivan
Sakarya Büyükşehir Belediyespor: Kerem***(10), Muhammet*, Mehmet*** (12), Yusuf Özkan*, Hüseyin**(17), Emre*, Tevfik**(12), Melih**(6) Başantrenör: Ozan Bulkaz

Afyon Belediyespor:  Zelionis**(13), Oğulcan**(2), Hagins**(11), Serkan**(5), Altan**(12), İsmail*, Calloway*(8), Talat**(6), Carter**(12), Dorukhan***(17), Randy*, Cevher**(7) Başantrenör: Can Sevim

PERİYOTLAR:
16-25,  25-58, 42-88, 57-93

Editör: Haber Merkezi