Karşılaşmanın iftar saatine denk gelmesi de taraftarları maça gelmekten vazgeçirmedi. Tribünleri dolduran yeşil siyahlı taraftarlar oruçlarını yanlarında getirdikleri yiyeceklerle açtı

TATANGALAR KONUŞULDU
Sakaryaspor Sarıyer engelinin ilk maçını 4 gollü net bir galibiyet ile geçti. Play Off ikinci maçı öncesinde büyük bir avantaj yakalayan yeşil siyahlılar bu avantajı taraftarı ile kutladı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte tezahüratlara başlayan taraftarlar maçın bitiş düdüğüne kadar bir an olsun susmadı. Süper Lig’de bulunan takımları bile kıskandıran bir performans sergileyen Tatangalar gecenin en çok konuşulan olayı oldu.

30 BİN TARAFTAR
Stadı dolduran yaklaşık 30 bin yeşil siyahlı taraftarlar deyim yerindeyse tüm Türkiye’ye tribün dersi verdi. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte takıma destek veren taraftarlar takımın itici gücü oldu. Karşılaşma boyunca takıma destek olan taraftarlar karşılaşma sonunda da futbolcuları tribünlere çağırdı. Oyunculara destek veren taraftarlar sporcularla birlikte zafer pozu verdi.

STATTA İFTAR KEYFİ
Maçtan saatler önce stada gelmeye başlayan taraftarlar tribünlerde oruçlarını açtı. İftar öncesi hazırlılarını yaparak tribüne öyle gelen taraftarlar objektiflerimize de renkli görüntüler verdi. Açılan oruçların ardından daha enerji dolu bir şekilde ayağa kalkan taraftarlar Sarıyerli futbolculara unutamayacakları bir atmosfer yaşattı. Karşılaşma boyunca en ufak taşkınlık yapmayan sadece takımını destekleyen taraftarlar alınan galibiyette büyük rol oynadı.

FİNALİ DÜŞÜNÜYORUZ
İlk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren karşılaşmada ikinci yarıda takımı ayağa taraftar kaldırdı. Futbolcuların şiir gibi oyununa tezahüratlarla eşlik eden yeşil siyahlı taraftarlar atılan birbirinden güzel gollerle kendinden geçti. Dilaverin 3 asisti ve Berk İsmail’in 2 golü ile zaferi iliklerine kadar hisseden taraftarlar şimdiden final hesaplarını yapmaya başladı.

Editör: Haber Merkezi