“MİNİKLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ”

Sakaryaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Yeşil-Siyahlı takımın hedefine ulaşması için emek harcarken, bir yandan da ilimiz amatör takımlarına sportif ziyaretlerde bulunmayı da ihmal etmiyor. Bu bağlamda altyapıya değer veren kulüplerimizden Ada Futbol Kulübü’nü yarımcılarından Gürkan Diker ile birlikte ziyaret eden Yeşil-Siyahlı ekibini antrenörü Bozkurt, geleceğin yıldız adaylarına hem tecrübelerini anlattı hem de başarının sırrını açıkladı. Bozkurt, velilerle ve yöneticilerle sohbet ederken, minik futbolcularla olan diyaloğu güne damga vurdu.

“HER ZMAAN ÇOK ÇALIŞIN”

Ziyarette kulüp yöneticileri ile sporculara bir konuşma yapan Sakaryaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, “İlk olarak ne kadar şanslı olduğunuzu söylemeden geçmek istemiyorum. Başınızda işini seven, bu işin içinden gelen bir hocanız olduğu için çok şanslısınız. Ayrıca hepinizin tek tip malzeme giymesi, pırıl pırıl bir görüntü oluşturması ilk dikkatimi çeken şey oldu. Bugünlerinizin, bu tesislerin kıymetini bilin ve çok ama çok çalışın. En iyi olmak için tüm rakiplerinizden daha fazla çalışmanız gerektiğini bilmelisiniz. Sakaryaspor’un ve Türk futbolunun geleceğinin sizler olduğunu da asla unutmayın” dedi.

“SPORUN TEMELİ SİZLERSİNİZ”

Sakaryaspor’un geçmiş yıllarda Milli futbolcular ve gol kralları çıkarmış bir kulüp olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden Bozkurt, “Hocalarınızı dinleyin ve onların sözünden asla çıkmayın. Sporun ve sporcunun temelini sizler oluşturuyorsunuz. Türkiye’nin birçok ilinde kulüpler antrenman yapamazken, hafta içi her gün çalışıyor olmanız kulübünüzün bu işe ne kadar ciddi baktığını ve sizlere ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Umarım ileride içinizden bir Oğuz Çetin, bir Aykut Kocaman, bir Bülent Uygun çıkar. Bu iş çok fedakarlık ister. Asla idman kaçırmayın… Erken yatın ve beslenmenize dikkat edin. Göstermiş olduğunun yakın ilgiye canı gönülden teşekkür ediyorum. Bahtınız açık olsun. ” ifadelerini kullandı.

“ŞİRİN’DEN TEŞEKKÜR”

Ada Futbol Kulübü Başkanı ve antrenörü Kadir Şirin’de, Sakaryaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt’un ziyareti nedeniyle yaptığı konuşmada; Serdar Hocamızın kulübümüzü ziyaret etmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Hocamızın spora ve geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin yanında olduğunu görmenin mutluluğu içerisindeyiz. Samimi ve içten yaklaşımı hem sporcularımızı hem de velilerimizi bir hayli mutlu etti. Bu vesileyle Serdar Hocamıza bir kez daha şahsım, futbolcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sadece Sakaryaspor’a ve Türk futboluna futbolcu yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağımızı bir kez daha hatırlatmak isterim" dedi.

Editör: Haber Merkezi