PİLOT TAKIM
Hendek Boğazspor Kulübü Başkanı Şenol Taşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Antrenör Aslan Taşkın ile birlikte Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Boğazspor, Hendekspor’un pilot takımı olacağı belirtilirken Tesisleşme yönünde de çalışmalar yapılacağı dile getirildi.

FİKİR SUNULDU
Hendek Boğazspor Kulübü Başkanı Şenol Taşkın yaptığı açıklamasında “İlçe merkezimize yakınlığı ve 5 Mahalleye hitap etmesi ile ön plana çıkan kulüp tesislerimizin yapılacak proje ile daha güzel hale getirilmesini amaçlıyoruz. Bu konuda Belediye Başkanımıza fikirlerimizi ilettik. Başkanımızda zaman içerisinde Boğazspor tesislerinde çalışmalar yaparak çok daha güzel hale getirileceğini söyledi” dedi.

ALTYAPI VE TESİS
Birlik ve beraberlik mesajı veren Taşkın; “Altyapıya önem veren kulübümüz Hendekspor’un da pilot takımı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Genç yeteneklerimizin daha güzel ortamda futbol oynaması için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Hendek’te spora güzel katkılar sunacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na spora verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Boğazspor Kulübü Başkanı Şenol Taşkın ve Yöneticileri, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na 54 numaralı isminin yazılı olduğu forma hediye etti

Editör: Haber Merkezi