KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI
Beceriksizlik kısmetsizlik gibi unsurlar bir araya gelince ancak 1 puan alabildik. Şampiyonluk yarışında 2 puan kaybetmiş pozisyonundayız. Avantajımızı yitirdik ama genel anlamda kaybedilmiş bir şey yok. Bundan sonra şehrin dinamikleri, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, basın eğer birlikte hep birlikte bir sinerjiyi yaratabilirsek, bu oyuncular bu puanları aldılar bundan sonra da onlar alacaklar.

TARAFTARLARA SESLENDİ
Aynı puanları da yine toplarsak yine şampiyon olabileceğimizi söyleyebilirim. Bunun için de bu haftadan itibaren kazanma iç güdümüzü en üst seviyeye çıkarmamız lazım. Taraftarımız mutlaka bu takımın arkasında olsunlar. Tribünleri doldursunlar. En çok da bu şehri yönetenlere seslenmek istiyorum. Bu işler sadece maddi destekle olmuyor, manevi destek de gerekiyor. Çünkü şampiyonluklar kolay gelmiyor.

BUNDAN SONRA HER MAÇ ZOR
Bundan sonra kolay maç olmayacak, her maç zor olacak. Eğer bu sinerjiyi onlar da yaratabilirse, şehir olarak herkes bir üst lige çıkacak. Sadece ben üst lige çıkmayacağım. Herkes kendine düşen payı alacak. 17 maç önce, yine bu maç öncesinde rica etmiştik. Yine rica ediyorum. Gelin bize yardımcı olun. Gelin bu mutluluğu hep birlikte şampiyon olarak yaşayalım. Onun için bu maçla birlikte bu desteği tüm şehirden bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi