2 maçta sıfır çeken(!) Sakaryaspora rağmen onlar bir kez daha bugün Başkent yolunu tutarak takımını yalnız bırakmayacak. Canlarını sıkan tek şey 255 kişilik yer. Onun için de Valilik ve Sakaryaspor yönetiminden yardım istiyorlar

255 KOLTUK YETMEZ
Başta Maraton Tribünü liderlerinden Keçi Yılmaz, Baba Murat ve Volkan Kahya olmak üzere en az 500 kişilik Sakaryaspor taraftarı bu maç için bu sabah yola çıkacak çıkmasına da Ostim Stadında, 255 kişilik yer ayrılması canlarını sıkıyor. Çünkü taraftarı olmayan Hacettepesporlular, sanki bu maçta tribünleri dolduracakmış gibi bir de bomboş olacak o statta sadece 255 kişilik yer ayırınca taraftarlarımız da haklı olarak küplere bindi.

BİZE İHTİYAÇLARI VAR
En azından bu sayınının ikiye katlamasını isteyen taraftarlarımız, “Geçen sene Teknik heyetin yaptıkları yüzünden olaylar çıkmıştı. Allah’tan bu sene onlar yok. Dolayısıyla bizim için de problem kalmıyor. Adam gibi gidip adam gibi maç izleyip adam gibi döneriz. Tek isteğimiz bizlere daha fazla yer verilmesi. Kaldı ki bu maçı mutlak kazanmamız gerek. Takımımızın bizlere çok ihtiyacı var. Hem de ikide sıfır çeken bir takımımız varken” dediler .

Editör: Haber Merkezi