KEÇİÖREN YİNE TAKILABİLİR
Lider Keçiörengücüspor’un Sarıyer’e yenilmesi ve Samsunsporun da Ankara’da Hacettepespor ile berabere kalması iştahımızı iyice kabarttı. Oynanan maçlardan sonra liderlikten 2.sıraya inen Keçgiörengücüspor ise yine en büyük şansa sahip çünkü hem daha kolay maçları var, hem de son 3 maçın ikisi kendi sahasında. Özellikle de son Manisaspor maçı ki Kastamonuspora karşı -4’lük gol averajını bu maçta kapatabilir. Tabi ondan önce bu hafta Hacettepe’yi Ankara’da, Uşaksporu da Uşak’ta yenmesi durumunda.

KASTAMONU’NUN AMED BELASI VAR
Bu haftanın lideri Kastamonuspor oldu ama önlerinde bu hafta Sakaryaspor ile kendi sahalarında, öteki hafta da Amed Sportif ile rakip sahada çok zorlu 2 maçı var. Bu maçlardan alacakları bir beraberlik bile Keçiören’e yarayacak. Samsunspor ise Ankara aldığı 2-2 lik beraberlik ile fena yara aldı ki yenselerdi liderdi. Onların da belalısı yine Sakaryaspor çünkü son maç Sakaryaspor ile Samsunda karşılaşacak. Tek deplasmanı ise averaj takımı olan Manisaspor. Yani 3’te 3 yapabilecek bir şansa sahip. Tabii ki Sakaryasporu yenebilirse!

KASTAMONU MAÇIMIZ FİNAL MAÇI!
Sarıyer ise, son Keçiörengücü galibiyeti ile hem şampiyonluk şansını arttırdı hem de geride kalan 3 takımı daha umutlandırdı. Beyaz Martılar bu hafta Niğde’ye gidecek, sonra Hacette ile Ankara’da oynayacak. Uşak iç saha maçıyla ligi tamamlayacak. Temsilcimiz Sakaryaspor ise hem Keçiörengücünün bu 3 haftada yenilmesini bekleyecek, hem de Kastamonu ve Samsun gibi takımları rakip sahada yenecek. Zira grup birinciliğimiz için bunlar geçerli. Özellikle de bu haftaki Kastamonuspor maçı tam bir final olur

Editör: Haber Merkezi