İl Hakem Kurulu Başkanlığından kendi isteğiyle istifa eden Ahmet Kemiksizoğlu için, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Sakarya Şube Başkanlığı’nca çok güzel bir veda töreni düzenlendi.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ
Dernek binasında yapılan törene, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ile birlikte Klasman Hakem ve Gözlemcileri, BAL Hakemleri ve Gözlemcileri ile birlikte İl Hakem ve Gözlemcileri de katıldı. Eski Dernek Başkanları ve yöneticileri de bu törende hazır bulundu. İl Hakem Kuruluna (İHK) yeni atanan Şükrü Özkan, görevi Ahmet Kemiksizoğlu’ndan devir alırken, Şükrü Özkan verdiği hizmetlerden dolayı Kemiksizoğlu’na teşekkür edip çiçek ve teşekkür plaketi sundu.

İSKELERDEN SELAM VAR
Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir de Kemiksizoğlu’na çiçek verdi. Veda töreninde son derece duygulu ve hoş anlar yaşanırken, tüm hakem ve gözlemciler de bu güzel töreni ayakta alkışlayarak destek verdi. Öte yandan Dernek eski başkanlarından Fuat Totrakan, bu anlamlı ve hoş törende, kendi dönemin eski dava arkadaşları olan Göksel Özdemir gibi bir çok ismin selamını iletirken, tüm ekip adına Kemiksizoğlu’nu kutladı, kendisine bundan sonrası için sağlık ve mutluluk, Şükrü Özkan ve ekibine de başarı diledi. Her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi