“SEZON SONUNDA BİZ KONUŞACAĞIZ!”
Hedefe hep birlikte ve şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını vurgulayan Cevat Ekşi, “Futbolcularımın şahsiyetiyle ilgili hiçbir kuşkumuz yok. Hepsi karakterli. Hepsi bu takım için gereken her şeyi yapacak güçtedir ve yapacaklarına da inanıyorum. Bugün ay sonu ve bu takımın Maliye ve SSK’dan dolayı 585 bin lira ödemesi var. Hiç kimse bunu sormuyor. Sonra şöyle oldu böyle oldu deniyor da bu takımı biz bu hale getirmedik. Toparlamaya uğraşıyoruz.

Bu takımı bu hale biz getirmedik ama biz toparlamaya uğraşıyoruz.

MALİYE VE SSK’YA 585 BİN LİRA
Hem maddi hem manevi olarak, hem yönetici ve hem futbolcular olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Bunun sözünü verdik bu şekilde yola çıktık. O yüzden küçük bir aksaklık yaşadık diyelim. Kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah. Halen kaybedilmiş bir şey yok, Amedi’i Diyarbakır’da yeneceğiz. Çünkü biz Sakaryasporuz ve gittiğimiz her yere Sakaryasporlular olarak gidiyoruz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıp, Allah da izin verirse sezon sonu bu takım bize şampiyonluğu getirecektir. Sonra da biz oturup konuşacağız. Tüm takıma güveniyoruz, inanıyoruz” dedi.

BMC ÇEKLERİ GARANTİSİ
Belki ekonomik şartlardan dolayı herkesin durumu bozuk insanlara da bir şey diyemiyoruz ama Sakaryaspor bu. 100 tane sanayici 30 bin lira 40 bin lira, 50 bin lira verse ne olur. Sakaryaspora artık bu şehrin sahip çıkması gerekir. Buralara kadar getirdik. Sezon sonuna kadar devam edeceğiz ve bu şehre bu şampiyonluğu ama öyle ama böyle getireceğiz” dedi.

Futbolcuların alacakları para konusunda BMC’den gelecek paraları garanti gösteren Ekşi,  “2 milyon liralık Sponsor çeklerini alıp, kendi bünyemizde paraya çevirip, futbolcu arkadaşların ödemelerini yapacağız. Dolayısıyla onların tek kuruş alacağı kalmayacak” dedi

Editör: Haber Merkezi