Sakaryaspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi. Uşak deplasmanında Berk ile öne geçen ama üstünlüğünü koruyamayan yeşil siyahlılar, 1-1’lik skorla 1 puana razı oldu

BERKİN GOLÜ YETMEDİ
Geçtiğimiz haftayı Elazığ galibiyeti ile kapatan ve Uşak’a seri yakalamak için giden Sakaryaspor, deplasmanda istediğini bulamadı. İki ekibin ilk yarıdaki karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmayınca devre 0-0 eşitlikle sona erdi. Mücadelenin ikinci devresinin hemen başında Sakarayspor Onur’un asistinde Berk İsmail’in golü ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi Uşakspor ise bu gole eski Sakaryasporlu Berat Çetinkaya ile cevap verdi ve skor dengelendi. Bu dakikadan sonra iki takım da ataklarından sonuç alamayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. 

RAKİPLER PUAN KAYBETTİ
Yeşil siyahlılar mutlak galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmada 2 puan bıraktı. Sakaryaspor bu sonuçla Bandırmaspor, Ankara Demirspor, Kastamonuspor ve Kırşehirspor’un puan kaybettiği haftayı değerlendirememiş oldu. Maç sonunda yeşil siyahlı futbolcular ve teknik heyet sahadan oldukça üzgün bir şekilde ayrıldı.

Stat: Uşak 1 Eylül

Hakemler: Adem Cinek** Mehmet Şengül** Yakup Bulut**

Uşakspor: Hüseyin** Türker** Berat*** Alpay** Ömer*(Dk. 72 Berkay*) Erdi*(Dk.53 Mehmet*) Seçkin** Noyan** Özer Ozan** Kadir** Yaser*(Dk.46 Selim*)

T. Direktör: Hasan Erkin Şimşir

Sakaryaspor: Oğuz** Berkay Can** Ümit Yasin** Canberk** Ferit* Serkan**(Dk.90 Azad?) Denis* Abdülaziz** Nuri Fatih*(Dk.83 Yaser*) Onur*(Dk.73 Sinan*) Berk İsmail**

T. Direktör: Şaban Yıldırım

Goller: Dk. 48 Berk İsmail (Sakarayspor) Dk. 75 Berat Çetinkaya (Uşakspor)

Editör: Haber Merkezi