ŞAMPİYONLAR KATILDI
Bilardoda Dünya ve Türkiye şampiyonları yetiştiren bir şehir olan Sakarya, yine birbirinden özel sporcuların katıldığı bir bilardo turnuvasını gerçekleştirmenin gururunu yaşadı. Özpaş sponsorluğunda gerçekleştirilen Sakarya Özpaş Cup 2019 3 Bant Bilardo Özel Türkiye Şampiyonası’na Sakarya spor camiası büyük ilgi gösterdi. Semih Saygıner, Murat Naci Çoklu, Tayfun Taşdemir gibi Dünya ve Türkiye şampiyonlarının ağırlandığı müsabakaları, Sakaryalı bilardo severler de takip etti.  

SPOR CAMİASINDAN BÜYÜK İLGİ
Çark Bilardo Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen müsabakaları Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Gazetemiz Ortağı İş Adamı Melih Uyar, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, gazetemizin İmtiyaz sahibi Sinan Uyar, Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant, Sakaryaspor Yüksek Divan Kurul Üyesi Canib Kaya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Dünya Karate Hakem Kurulu Üyesi Uğur Kobaş, Sakaryaspor Eski Başkanı Cevat Ekşi, Özpaş Marketler Zinciri sahipleri Ertuğrul Öztürk ve Ertan Öztürk takip etti.

SÜRPRİZE İZİN YOK
Turnuvada boy gösteren Sakaryalı Dünya Şampiyonu Semih Saygıner rakibi Şemsettin Azimli ve Muammer Rahmet’i geçerken, bir başka şampiyon Murat Naci Çoklu ise Erkan Yıldırım ve Mehmet Uz’u geride bırakarak çeyrek finale çıktı. Lütfü Çenet ise ilk turda Burhan Genç’i saf dışı bıraktı.

ÖZEL HABER YARIN
Oynanacak final karşılaşmasıyla dün akşam sona eren turnuvanın geniş haberini, kupa ve madalya fotoğraflarını ve turnuvayla ilgili çok özel haberleri yarın Yeni Sakarya Gazetesi ve www.yenisakarya.com web adresinde geniş bir şekilde takip edebileceksiniz

Editör: Haber Merkezi