3.LÜK MAÇINDA BÜYÜK HEYECAN
Final karşılaşması öncesinde oynanan 3.lük mücadelesinde ise Özel Beşsekiz Ortaokulu ile SAÜ Vakfı Okulları karşı karşıya geldi. Düşük skorlu geçen karşılaşmanın ilk çeyreğini Özel Beşsekiz Ortaokulu 11-6 önde tamamladı. Üstünlüğünü sürdüren Beşsekiz ikinci çeyreği de 19-11 ile önde geçti. İlk yarıda oynanan kıran kırana mücadele tribünde bulunan öğrencilerden, idarecilerden ve ailelerden büyük alkış aldı.

SAÜ’NÜN NEFESİ YETMEDİ
İkinci devrede toparlanan SAÜ Vakfı Okulları Hande’nin performansı ile maça yeniden tutundu. Başa baş bir mücadele ile geçen son çeyrekte üst üste boş turnikelerden yararlanamayan SAÜ Vakfı Okulları parkeden mağlubiyetle ayrıldı. Mücadeleyi 36-31’lik skorla kazanan Özel Beşsekiz Ortaokulu 3.lük kupasının sahibi oldu.

MÜDÜRLER TAM KADRO SALONDA
3.Lük ödülünün sahibi Özel Beşsekiz Ortaokulu kupa ve madalyalarını Özel Mefkure Ortaokulu Müdürü Fatih Özbayraktar ve Özel SAÜ Ortaokulu Müdürü Mehmet Enes Çığıl’ın elinden aldı. SAÜ Vakfı Okulları ise 4.lük kupasını ve madalyalarını Özel SAÜ Ortaokulu Müdür Yardımcısı Gonca Eski ve Özel Beşsekiz Ortaokulu Antrenörü Mithat Can Acariş’ten aldı. Takımlar daha sonra düzenlenen toplu fotoğraf ile hep birlikte poz verdi.

Özel Beşsekiz Ortaokulu: Hanife*** Yağmur*** Beril*** Berra*** İdil*** İrem*** Melek*** Sevilay*** Esma*** Antrenör: Mithat Can Acariş

SAÜ Vakfı Okulları: Ece*** Nisanur*** Hatice*** Ceren*** Yağmur*** Hande**** Aybüke*** Nur*** Mina*** Antrenör: Önder Kaya

1.Periyot:11-6
2.Periyot:19-11
3.Periyot:28-21
4.Periyot:36-31

Editör: Haber Merkezi