PARADA ANLAŞILIRSA!
Buna göre, geçen sene Kastamonuspor 1966 forması giyen ve geçen sene 33 maç oynayıp 10 gol atıp 4 asist yapan Abdülaziz Solmaz her iki kanatta da yer alabiliyor. golcü olarak ise geçen sezon 34 maç oynayıp, 18 gol 2 asist yapan 30 yaşındaki  Tuzlasporlu Murat Yılmaz ise santrafor oynuyor. Sakaryaspor yönetimi her iki oyuncuyla da prensipte anlaştı. bu işin pazartesi günü bitmesi bekleniyor.

BERK GÖRÜŞMEYE GELİYOR
Sakaryasporda geçen sene 15 gol atarak Play Off oynamamıza büyük destek sağlayan Berk İsmail Ünsal ile görüşmek üzere Adapazarına gelecek.

KARŞILIKLI ANLAŞIP GİDECEK Mİ?
Daha önce Samsunspor ile anlaşma yaptığı ve hatta imza attığı söylenen 25 yaşındaki genç santrafor için şimdi de Zahit ve Dilaver’in yer aldığı Manisa Büyükşehir Belediyespora gideceği öne sürüldü. Ünsal’ın pazartesi günü yönetimle görüşeceği öğrenilirken, takımda kalmak için mi yoksa iddiaları doğrularcasına Sakaryasporun opsiyon hakkını kullanıp izin vermemesi durumunda, en azından devre arasına kadar hiçbir takımda oynayamayacağını bildiği için, alacağına karşılık ayrılmak mı isteyeceği pazartesi günü belli olacak.

Editör: Haber Merkezi