Sakaryaspor, Play Off yarı final rövanş maçında evinde ağırladığı Kırşehir Belediyespor’u 5-1’lik skorla mağlup ederek finale yükseldi ve Kocaelispor’un rakibi oldu

NURİ ŞOV
Misli.com 2.Lig Play Off Yarı final mücadelesinde Sakaryaspor evinde Kırşehir Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan Sakaryaspor rakibini yarı sahasına hapsetti ve üst üste pozisyonlar buldu. Sakaryaspor, 21’nci dakikada Nuri Fatih’in harika frikik golü ile skoru 1-0’a getirdi. Kırşehir 29’ncu dakikada Batuhan ile gole çok yaklaştı. Batuhan’ı vuruşu direkten döndü. İlk devrenin son dakikasında kullanılan köşe vuruşunda topa iyi yükselen Burak harika bir kafa vuruşu ile topu ağlara yolladı ve farkı 2’ye çıkarttı. İlk devre yeşil siyahlı temsilcimizin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısı yarım saatlik bir gecikmeyle başladı. İkinci yarıya daha atak başlayan Kırşehirspor Volkan’ın golü ile 62’nci dakikada skoru 2-1'e getirdi. Sakaryaspor kontra atakta golü buldu. 66’ncı dakikada Muhammet Reis’in güzel pasında Berk İsmail kaleciyi geçti. Topu Nuri Fatih’e bıraktı. Düzgün bir vuruş yapan Nuri Fatih aydın skoru 3-1’e getirdi. Karşılaşmanın son bölümünde rakip defansın arkasında boşluklar bulan Sakaryaspor 86’ncı dakikada Hakan Aslantaş’ın golüyle farkı 3’e çıkarttı ve skor 4-1 oldu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Berk İsmail Skoru 5-1’e getiren golü attı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sakaryaspor sahadan 4-1’lik skorla galip ayrıldı ve 2.Lig Play Off’ta finale yükseldi.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk

Hakemler: Alper Ulusoy** İbrahim Bozbey** İlker Takpak**

Sakaryaspor: Oğuz*** Canberk*** Ümit*** Burak*** Hakan*** Azad*** Çağrı***(Dk.70 Mehmet**) Nuri**** (Dk.71 Oğuzhan**) Muhammet Reis***(Dk.88 Hasan Bilal**) Abdülaziz***(Dk.56 Caner*) Ali***(Dk.56 Berk İsmail***)

Teknik direktör: Serdar Bozkurt

Kırşehir Belediyespor: Ahmet** Nuri** Üstün*(Dk.9 Ahmet*) Serhat*(Dk.59 Furkan*) Hakan** Ali*(Dk.59Erbay*) Mehmet** Oğuzhan** Onur** Volkan** Batuhan**(Dk.78 İsmail*)

Teknik direktör: Ercüment Coşkundere

Goller: Dk.21, 66 Nuri Fatih Aydın, 45+2 Burak Öksüz, Dk.86 Hakan Aslantaş, Dk.90+2 Berk İsmail (Sakaryaspor) Dk.62 Volkan (Kırşehir Belediyespor)

Editör: Haber Merkezi