Sakaryaspor, normal sezonun son maçında deplasmanda konuk olduğu Kastamonuspor’u rotasyonlu kadrosuyla 4-0’lık net bir skorla mağlup ederek Play Off mücadeleleri öncesinde moral buldu

HASAN YİNE SAHNEDE

Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup normal sezon son maçında deplasmanda Kastamonuspor’a konuk oldu. Maça rotasyonlu bir kadrosuyla hızlı başlayan yeşil siyahlı temsilcimiz henüz 2.dakikada Hasan Bilal’in golü ile 1-0 öne geçti. Sakaryaspor mücadelenin 16’ncı dakikasında farkı 2’ye çıkarttı. Abdülaziz’in ortasında Kastamonusporlu Hakkı Can aksu ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Rahat bir oyun ortaya koyan yeşil siyahlı temsilcimiz ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

FARKA KOŞTUK

Yeşil siyahlı temsilcimiz ikinci yarıya da pozisyonlarla başladı. Devrenin başında Abdülaziz ve Hasan ile rakip defansı zorlayan Sakaryaspor skor üretemedi. Rakibini araklarla bunaltmaya devam eden Sakaryaspor 76’ncı dakikada skoru 3-0’a getirdi. Muhammet Reis’in pasında savunma arkasına iyi hareketlenen Hasan, yaptığı güzel vuruşla kendisinin 2’nci takımının 3’ncü golünü kaydetti. Mücadelenin 88’nci dakikasında Ali ile farkı 4’e çıkaran yeşil siyahlı temsilcimiz sahadan 4-0 galip ayrılarak normal sezonu farklı bir galibiyetle kapattı.

Stat: Gazi stadı

Hakemler: Özer Özden** Hüseyin Otyakmaz** Furkan Ulu**

Kastamonuspor: Oğuz*(Dk.80 Emre*) Mert** Faruk** Hakkı Can*(Dk.46 Turgay*) Özgür*(Dk.46 Hazar*) Uğur** Canpolat** Ömer Faruk** Alptekin** Eren** Oğuzhan**

Sakaryaspor: Alişan*** Berkay*** Fatih*** Özkan*** Mehmet*** Caner***(Dk.75 Çağrı**) Oğuzhan***(Dk.75 Muhammet Reis**) Nuri Fatih***(Dk.46 Azad**) Hasan Bilal**** Abdülaziz***(Dk.59 Azat T.**) Devrim***(Dk.75 Ali**)

Teknik Direktör: Serdar Bozkurt

Goller: Dk.2, Dk.77 Hasan Bilal, Dk.16 Hakkı Can (k.k) Dk.88 Ali (Sakaryaspor)

Editör: Haber Merkezi