ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Bekirpaşaspor, Yaz Futbol Okulu 15 Temmuz’dan beri çalışmalarını sürdürüyor. Antrenörler Bayram Berber, Metin Sarı, Hasan Özkan ve Yasin Orhan nezaretinde çalışan genç sporcular antrenmanları hiç kaçırmıyor. 2004-2005, 2006-2007, 2008-2009, 2010-2011, 2012-2013 kategorilerinde çalışmalarını sürdüren Bekirpaşaspor, haftanın 3 günü minik yeteneklere ev sahipliği yapıyor.

----

“ÖZEL GENÇLERİMİZ VAR”
Çaybaşı Bekirpaşaspor Kulüp Başkanı Ali Palas yaptığı açıklamada “Öncelikle miniklerimizi çalıştıran başta Bayram Berber hocamız olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. A takımımıza fazla transfer yapmayacağız bu yıl. Bekirpaşa’nın da çok güzel gençleri var.  Miniklerimiz de alttan geliyor.   Pırıl pırıl miniklerimiz var. Zamanla Türk futboluna hizmet edecek sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

----

“ÖNCE AHLAK SONRA FUTBOL”
Çaybaşı Bekirpaşaspor’un genel Koordinatörü Bayram Berber ise yoğun tempoda çalıştıklarını belirtirken; “Aşağı yukarı alt yapının bütün kategorilerinde sporcularımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yardımcılarım Metin Sarı, Hasan Özkan ve Yasin Orhan’la 20 günden beri çalışmalarımızı yapıyoruz. Amacımız bu mink sporcularımızı önce ahlaklı birer birey olarak yetiştirmek. Daha sonra futbolun getirdiklerini öğretiyoruz. Büyüdüklerinde bizleri seven ve sayan bir nesil yetiştirmek için mücadelemizi veriyoruz. İnşallah ilerde profesyonel sporcular olurlar ve bizi gururlandırırlar” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi