Cimnastik, yüzme, basketbol ve voleybol olmak üzere 4 branşta 03-14 yaş arası çocuklara hizmet verecek olacak Beden Atölyesi Spor Kulübü, Cimnastik öğrencileri ve aileleriyle bir araya geldi. Spor Kulübünde ayrıca Türkçe, İngilizce, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler derslerinde destek olunacağı gibi üye sporculara ücretsiz gitar kursu da verilecek.

“HER YAŞTA SPOR”
Beden Atölyesi’nin günümüzün yeniliklerine göre gelişen ve değişen dinamikleriyle “Her Yaşta Spor” algısının öncüsü olup; çocukları “hareket” ile tanıştırmayı hedeflediğini söyleyen Beden Atölyesi Spor Kulübü Başkanı Rıza Yetim, “Sağlıklı, özgüvenli, sosyal başarı için çalışmayı seven yeni  jenerasyonlar yetiştirmek için açmış olduğumuz kulübümüz Hendek’te büyük bir ihtiyaç olan 03-14 yaş grubunun spor eksiğini kapatacak” dedi.

MUTLU BİR NESİL İÇİN SPOR
Gelişmiş ülkelerde çocukları ve gençleri tehdit eden uyuşturucu maddelerin artık ülkemizin gençlerini de tehdit ettiğini belirten Beden Atölyesi Spor Kulübü Yöneticisi Rıza Yetim “Tüm bu olumsuzluklar ve zararlı alışkanlıklardan çocuklarımız ve gençliğimizi korumamız için eğitimde sporun yeri çok önemlidir. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir nesil için spor kaçınılmaz bir araçtır” diye konuştu.

OBEZİTEYE DİKKAT!
Spor Akademisi mezunu hocalar tarafından cimnastik, yüzme, basketbol ve voleybol dersi verileceğini söyleyen  Yetim, “Teknolojinin gelişmesi ile evlerde ve internet salonlarında bilgisayar, tablet, akıllı telefon başında çocukların geçirdiği zaman sağlıklarını, zeka gelişimlerini, sosyal hayatlarını, eğitimlerini aksatmaktadır. Bu jenerasyon çocuklar obezite, diyabet, çeşitli bağışıklık sistemi hastalıkları, hatta hipertansiyon tehdidi altında. Aileler mutlaka çocuklarını spora yönlendirmeli” dedi.


Spor eğitiminin ana okullarından başlayıp üniversite yıllarına kadar devam ettiğini anlatan Rıza Yetim, her yaş grubunda spor eğitim modelinin farklı olması gerektiğine vurgu yaptı. Beden Atölyesi Spor Kulübü kayıtları Hendek Atatürk Spor Salonu’nda yapılmak olup telefonla bilgi almak isteyenler 0 530 794 84 00 no’lu telefondan ulaşabilirler. 

Editör: Haber Merkezi