AMERİKAN EKOLÜNÜ GETİRDİ
Amerikan Basketbol ekolünü Sakarya’ya getirerek genç sporcularla buluşturan TopCampUSA Basketbol topluluğu, genç sporcularından birini Beşiktaş’a gönderme sevincini yaşıyor. Onlarca genç yeteneğe ev sahipliği yapan basketbol topluluğu, kulüpsüz olmasına rağmen Yuşa Kahyaoğlu’nu Beşiktaş Basketbol’a göndermeyi başardı.

6 AYDA BÜYÜK İLERLEME
Efkan Eren yaptığı açıklamada, “Yuşa organizasyonumuza başvurduğu zaman kulüpsüzdü. Dikkat çeken bir fiziğe sahip olmasına karşın hedefi olan yaşıtlarından basketbol bilgisi olarak gerideydi. 6 ay içerisinde büyük bir gelişim gösterdi ve bugün altyapı kariyerine Beşiktaş kulübünde devam edecek olmasının sevincini ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

“ORGANİZASYON OALRAK TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Organizasyonun kuruluşunda aktif olarak yer alan ve koç olarak da gençlere eğitim vermeye devam eden Hazar Bayraktar, “Yuşa çok çalışkan ve zeki bir kardeşim. Fiziği itibariyle de size hayaller kurduran bir oyuncu. Çok çalışmaya devam ederek iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu adım ihtimaller göze alındığında küçük bir adım. Umarım bu başarı ile yetinmez. Biz organizasyon olarak yakın takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

“İYİ Kİ YOLUM BURAYA DÜŞMÜŞ”
Başarıyı yakaladığı için oldukça mutlu olduğunu ifade eden genç sporcu Yuşa Kahyaoğlu, “TopCampUSA organizasyonu ile çalışmadan önce de büyük hayallerim vardı fakat bu hayallerimin altını burada değerli ağabeylerimin yardımları ile doldurdum diyebilirim. Başladığım günden beri adım adım şut stilimden tutun ayağımı nereye nasıl koymam gerektiğine kadar detaylı ve bir takım antrenmanında antrenörlerin üstünde durmasının çok zor olduğu konulara tek tek değindik. Bu durum bana özgüven verdi ve bana Beşiktaş altyapısının kapılarını açtı. Bu bir adım bir son değil ama 6 ay önce burada olacağımı söyleseydiniz inanmakta güçlük çekebilirdim. İyi ki TopCampUSA organizasyonu ile yollarımız kesişmiş.” İfadelerine yer verdi

Editör: Haber Merkezi