4 YILDIR HAKEMLİK YAPIYORDU
İlimizde 4 yıldır basketbol masa hakemliği yapan, efendi ve iyi kişiliği ile herkes tarafından sevilen, hem hakem camiasında hem de basketbol camiasında çok sevilen bir isim olan Halis Yılmaz, tüm Türkiye’yi yasa boğan Hendek’te yaşanan havai Fişek Fabrikası patlamasında hayatını kaybetti. 26 yaşındaki genç hakemin vefat haberi, spor camiasını ve yakınlarını yasa boğdu. Genç hakem için başta Basketbol Federasyonu olmak üzere birçok kulüp ve temsilci taziye mesajı yayımladı.

GÜZELDAL; “BAŞIMIZ SAĞ OLSUN”
Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Memiş Güzeldal genç hakemin vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Güzeldal mesajında, “Maalesef acı haber geldi ve içimiz yandı Çok üzgünüm çok. Sakarya Basketbol Masa Görevlisi arkadaşımız, kardeşimiz Halis Yılmaz Sakarya havai fişek fabrikasındaki patlamada hayatını kaybetmiştir. Kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim” ifadelerini yer verdi.

FEDERASYONDAN AÇIKLAMA
Türkiye Basketbol federasyonundan yapılan açıklamada ise “Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden TBF Sakarya ili masa görevlisi Halis Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı; patlamada yaralanan iki hakemimize de acil şifalar dileriz” ifadeleri yer aldı.

SPOR CAMİASI CENAZEDE
Genç hakem Halis Yılmaz’ın cenazesi dün ikindi namazına müteakiben Erenler Merkez Camisinde kılınan namazın ardından Emirdağ mezarlığına defedildi. Cenazeye Sakarya Protokolü’nün yanı sıra basketbol ve hakem camiasından çok sayıda kişi katıldı. Biz de yeni Sakarya Gazetesi Spor Servisi olarak Merhum Halis Yılmaz’a Allah’tan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi