Genç açıklamasında “Bugün Velimeşe maçında almış olduğumuz utanç verici yenilgi için Sakaryaspor taraftarından ve camiasından özür diliyoruz. Bugünkü bu sonuç tek sorumlusu ben ve arkadaşlarımdır. Gerekli tedbirleri alıp kendimizi Sakaryaspor camiasına en kısa sürede affettirmek için gerekenleri yapacağız.
“YAVUZ’A KATILIYORUZ”
Bugün Sayın vekilimiz Ali ihsan Yavuz'un Sakarya Spor kulübümüzle ilgili yaptığı açıklamalara biz de katılıyoruz. Bu seneki 3 puan silinmesine kim sebep olduysa kendileri tarafından araştırılıp cezalandırılmasını istiyoruz. Daha önceki yönetimlere destek olduğu loca ve diğer konular hakkında bir teşekkür bile edilmemesini bizde kınıyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda destek olan her kişiyi onure etmek vardır. Geldiğimizden beri her zaman yanımızda olan Sayın Ekrem yüce ye her fırsatta her ortamda desteği ve destekleri için kulübümüz adına teşekkür ettik iki aylık görev süremizde. 
“7 ŞUBAT’TA AÇIKLANACAK”
Ayrıca paralar nasıl harcanıyor kim ne kadar veriyor konusunda da sayın vekilimizle aynı fikirdeyiz. Şimdiye kadar biz de bundan rahatsız olduğumuz için kimsenin yapmadığını yaptık ve kongrede tüzüğe üç ayda bir “Sakaryaspor bağımsız kurumlar tarafından denetlenip sonuçları kamuoyuna açıklansın” dedik.7 Şubat’ta kulübün üç aylık hesaplarını internet başından merak eden herkes öğrenecektir. Sosyal medya lincinden en çok rahatsız olanlardan biri olarak bu konuda da eleştiri hakkını aşan kişisel hakaret içeren paylaşımlarda yasal mercilerin işletilmesini istiyoruz.
“BUGÜN SAKARYASPOR'UN KÖTÜ GÜNÜDÜR”
Sakaryaspor futbol takımı Kongre tarihi alındığından beri oynadığı dokuz müsabakada yedi galibiyet iki beraberlik almıştır ama bugün beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Biz takımımıza güveniyoruz İyi günde ve kötü günde yanımızda olan taraftarımıza güveniyoruz. Biz bu sene şampiyon olacağız. Bugün Sakaryaspor'un kötü günüdür. Şehir olarak siyasetçilerimiz, işadamlarımız, taraftarlarımız beraberlik zamanıdır. Bir olalım, birlik olalım. İyi günde herkes destek olur. Önemli olan kötü günde beraber olabilmektir. Bugün kötü günümüz yanımızda olanları görmek istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi