Büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce de Başkan Delihasan ile buluşarak istiharelerde bulundu

EKŞİ VE AYKAÇ’LA GÖRÜŞTÜ
Davet üzerine Sakarya’ya gelen Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ın ilk durağı Hendek oldu. Hendek’in ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberberler Tesislerine gelen Başkan Delihasan burada SBB Spor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç’ı ziyaret ederek, Ekşi ve Aykaç’a yeni atandıkları görevlerinde başarılar diledi.

ORMAN PARK’TA PROGRAM
Esat Delihasan’a ev sahipliğini kulüp başkanı Cevat Ekşi yaparken, ziyarete Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, Sakarya ASKF Başkan Yardımcısı Necmettin Koçak, Uğur Kobaş, İl Temsilcisi Hikmet Şaha eşlik etti. Gerçekleştirilen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya da sonradan dahil oldu ve Başkan Delihasan ile görüştü. Federasyon başkanı Esat Delihasan yetkililer, Karate kulüp temsilcileri, antrenör ve hakemlerden oluşan bir heyet ile Orman Park da bir araya gelerek camianın istekleri, önerileri ve sorunlarını dinledi.

BAŞKAN YÜCE KATILDI
Sakarya Büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce Orman parkta yapılan programa katılarak, başkan Esat Delihasan ve karate branşına destek olduklarını, olimpiyat şampiyonluklarını beklediklerini söyledi. Başkan Esat Delihasan’ın “Başkanım sizinle her zaman yönetimde çalışmak isteriz!” sözüne istinaden Başkan Ekrem Yüce’nin “Sizin yönetiminize girebilirim, yazın, sizinle her zaman çalışırız” demesi günün en çok ilgi çeken cümlelerinden oldu.

“BENİM İKİ CAMİAM VAR”
Karate branşında yıllarca yer almış İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise yaptığı açıklamada, “Esat Başkan, Meydan hoca ve burada bulunan birçok kişi ile yılların arkadaşlığı var aramızda. Benim iki camiam var Emniyet ve Karate camiası. Bu iki camianın bir ferdi olmaktan ve Sakarya’da çalışıyor olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

“KARATE EN BAŞARILI BRANŞLARDAN BİRİ”
Kulüp başkanı Cevat Ekşi “Karate camiası ilimizin en başarılı branşlarından biri. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak Ekrem Yüce başkanımın talimatları gereğince tüm branşların başarılı olması için elimizden gelen tüm desteği yapıyoruz. Karate branşı bize çok yakın branşların başında geliyor. Federasyon başkanı Esat Delihasan’ın yanında olarak başarılı olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ekrem Yüce başkanım bir söz söyledi ise onun üstüne biz söz söylemeyiz. Özellikle ASKF başkanım Yaşar Zımba’ya da teşekkür ederim. Nerede spor adına bir faaliyet varsa hep yanımızda. Onun ilimize kattığı değer tartışılamaz” dedi.

“BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”
Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş “Mevcut federasyon başkanı Esat Delihasan ile uzun yıllardır beraber çalışıyoruz. Olimpiyat hedefleri doğrultusunda çok güzel başarılara imza attık. Hakemlerimiz dünyanın zirvesinde, antrenörlerimiz ülkelerin transfer gündeminde, sporcularımız diğer sporcuların korkulu rüyası. Bu başarıların devamı için Esat Delihasan başkanlığında yola devam etmemiz elzemdir. Önümüzdeki süreçte ve olimpiyatlarda federasyonun ve sporcuların başarısı, antrenör ve hakemlerin gelişimi için Sakarya Karatesinin çok büyük çoğunluğu olarak yeniden Esat Delihasan ile birlikte hareket edeceğiz” dedi.  

Editör: Haber Merkezi