4-0'lık Sarıyer galibiyeti tabii ki çok çok güzel ama unutmayın ki futbolda her tür sürpriz var. Misal mi, Dünya devi Barcelona'nın Şampiyonlar Liginde ilk maçta kendi sahasında aldığı 3-0'lk galibiyetlerin ardından 4-0 ile elenmesi gibi!

ONLAR BİLE ELENİRSE!
TFF 2.Lig Beyaz Grup Play Off Yarı Final ilk maçında bu sene bir kez yenilip bir kez de berabere kaldığımız Sarıyer'i 4-0 yenmek tabii ki çok güzel ama çok büyük konuşmamak lazım. Sadece kendi liginin, İspanya ve Kral kupasının sahibi değil, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da, Kıtalararası Şampiyonluğu da bulunan İspanyol devi Barcelona, geçen sene kendi sahasında İtalyan devi Roma'yı 3-0 yenmiş, Roma'da ise 4-0 yenilerek elenmişti.

Bu sene de aynı olay yaşandı. Yine aynı Barcelona bu kez İngiliz Devi Liverpool'u İspanya'da 3-0 yenerken İngiltere’de 4-0 yenilerek elenmişti ki bu skorlar birçok futbol kesimi tarafından mucize olarak değerlendirilmişti. Evet ne biz Barcelona'yız ne de Sarıyer bir Roma ve Liverpool takımı ama değil mi ki futbolda bu tür sonuçlar var. Hem de koskoca devlerin başına gelecek şekilde. O zaman biz de ona göre davranmalı, yarın ki maçta turu getirecek skoru almalıyız

Editör: Haber Merkezi