Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge’de mücadele eden takımlarımız, Pazar günü oynayacakları birbirinden zorlu mücadelelerde galibiyet için sahaya çıkacak

HAZIRLIKLAR TAMAM
Sakarya’yı Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge’de temsil eden ve şampiyon olarak 3. Lige çıkmak isteyen takımlarımız, yarın 14:00’da başlayacak maçlarının hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında ağırladığı Beylerbeyi’ni 3-0’lık skorla geçen Sapanca Gençlikspor, liderliğini devam ettirmek için deplasmanda karşı karşıya geleceği Beykoz İdman Yurdu’nu yenmek istiyor. Öte yandan ligde 7. sırada olan Pamukkova 1968 Spor, geçtiğimiz hafta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Yeşilköy karşılaşmasının ardından Beylerbeyi’ni devirip üst sıralara tırmanmak istiyor.

DERBİ HEYECANI
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Beykoz İdman Yurdu ile 3-3 berabere kalan temsilcimiz Arifiye Kalaycı Spor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Kuruçeşme’ye 2-1 mağlup olan bir diğer temsilcimiz Serdivanspor ile derbi karşılaşmasına çıkacak. Serdivanspor’un ev sahipliğinde oynanacak karşılaşmayı iki takımda galibiyetle noktalamak istiyor. Ligdeki ekiplerimizden Erenlerspor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Kavacık karşısında aldığı 4-0’lık farklı mağlubiyetten sonra Kuruçeşme karşılaşmasından galip ayrılarak üstündeki ölü toprağını atmak istiyor.

Editör: Haber Merkezi