HENDEKSPOR NİLÜFER DEPLASMANINDA
Yeni sezon öncesinde yaptığı transferler ile adından söz ettiren temsilcimiz Hendekspor, yeni sezonda şampiyon olmak ve bir üst lige yükselmek istiyor. Ligde ilk maçına çıkacak olan mavi siyahlılar, deplasmanda Nilüfer Belediye Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka öncesinde hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz, ilk maçını kazanmak ve güzel bir başlangıç yapmak istiyor. 

KARASU KENDİ EVİNDE BAŞLAYACAK
Süper Amatör Küme’de müthiş bir performans sergileyerek Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen Karasuspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Uzun süre sonra Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan sarı kırmızılı ekip, ilk maçını kendi sahasında Mustafa Kemal Paşa Spor Belediyesi ile oynayacak. Lige güzel bir giriş yapmak isteyen temsilcimiz, ligdeki ilk maçından 3 puanla ayrılmak ve taraftarlarını mutlu etmek için çaba sarf edecek.

KALAYCI DOĞUGÜCÜ’NE KONUK
Geçen sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Arifiye Kalaycıspor, bu sezon da aynı performansı göstermek istiyor. Bölgesel Amatör Ligi’nde başarılı olmak ve TFF 3. Ligi’nde mücadele etmek isteyen Arifiye Kalaycıspor, ligin ilk maçında Pazar günü deplasmanda Doğugücü Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Kalaycıspor, deplasmanda oynayacağı ligin ilk maçından galibiyetle ayrılmak ve 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. 
 

Editör: Şevval Geçin