"ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ"
Amatör spor evinde gerçekleşen ziyarette, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, "Uzun zamandır başkan Yaşar Zımba ve ekibini takip ediyorum. Hendek ilçesi olarak Çalışmalarından biz memnunuz. ASKF kurumsal çalışmaları ile takdir topluyor. Zaten, son iki olağan genel kurulda rakipsiz seçilmenizde bunun göstergesi.  Ayrıca BAL liglerinin bir an önce başlaması tek temennimiz. ASKF başkanı Yaşar Zımba ve yönetimi tebrik eder, yeni dönemde başarılar dilerim." dedi.

BABAOĞLU'NA TEŞEKKÜR
Misafirleri, Başkan Yaşar Zımba, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, ASKF yönetim kurulu üyeleri Topça Başkanı Mehmet Bilgin, Recep Odabaş, Ali Palas, Ahmet Silahcı, Selçuk Kurt, Niyazi Aka, Necmettin Koçak, Fatih Kanbur, Uğur Kobaş, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel ile karşıladı. ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada “Başkan Turgut Babaoğlu, Hendek ilçesi takımlarına ve BAL liginde mücadele eden Hendekspora maddi ve manevi olarak destek veriyor. Kulüplere verdiği destek için kendisine teşekkür ediyoruz.

Başkan Turgut Babaoğlu, Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendekspor başkanı Adil  Karabulut’un ziyaretleri ve güzel düşünceleri için teşekkür ederim. dedi. MEHMET KAVİS

Editör: Haber Merkezi