BAYRAKLARLA DONATTI

Sakaryaspor’un iç ve dış saha olmak üzere tüm maçlarını yakından takip ederek, her konuda tam destek veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Play-Off mücadelesi öncesinde Hendek’i bayraklarla donattı. ‘Büyüksün Kupalar Yakışır Sana’, ‘Davamız Hendek Sevdamız Sakaryaspor’, ‘Sakaryasporumuza Şampiyonluk Yolunda Başarılar Dilerim’ yazılı pankartlar Hendek’in caddelerini süslerken, bir adet bayrakta Çark Caddesine asıldı. Şimdi gözler 12 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan mücadeleye çevrildi.

“YANINDAYIZ, İNANIYORUZ”

Silahtaroğlu Van Spor ile Çarşamba günü saat 16.00’da karşılaşacak olan Sakaryaspor’a başarı mesajı yayınlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Maç günü Van’da yeşil siyahlı ekibimizin yanında olacağım. Yüreğimizle, kalbimizle Sakaryasporumuzun yanındayız. İnanıyoruz, başaracağız. Sakaryaspor şanlı tarihine kazandırdığı sayısız tarihi zaferleriyle TFF 1.ligi değil, Süper Ligi hak eden bir takım. Bu şehir inanıyor. Biz Şampiyon olacağız” dedi

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Babaoğlu, “ Sakaryaspor ile gurur duyuyoruz ve başarılı olması için Hendek olarak destekliyoruz. Çünkü bu şehir bir üst ligi hak ediyor. Sakaryasporumuzun başarısı için amasız, fakatsız kayıtsız şartsız desteğimiz sürecek. Bu şehir ve bu taraftar mutlu olsun, Sakarya hak ettiği noktaya gelsin bizim için bundan değerli hiçbir şey olamaz. Bizim takımımız, futbolcularımız bunu başaracak güçte. Futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Belediye Başkan Yardımcımız Hüdaverdi Bahadır’ın da yer aldığı Yönetimimize güveniyoruz. Cevat Ekşi Başkanımız çok gayretli. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’nin öncülüğünde özlediğimiz, hasretini çektiğimiz bir başarı hikayesi yazılacak. Kenetlendik maçı bekliyoruz. Önümüz bayram, kısıtlamalar bitince vakalar da düştükçe inşallah çifte bayram yapacağız. Van zaferi ve ardından gelecek zaferlerle yolun sonu şampiyonluk. İşte siz o zaman bayramı görün” diye konuştu.

MAÇ TAKVİMİ

TFF 1.Lig yolunda Play-Off çeyrek final müsabakaları 12 ve 16 Mayıs tarihlerinde, yarı final müsabakaları 20 ve 24 Mayıs tarihlerinde, final müsabakası ise 28 Mayıs 2021 Cuma günü oynanacak. Final merkezi ise daha sonra ilan edilecek.

Editör: Haber Merkezi