Kastamonuspor 1A966-Samsunspor maçında orta hakemlik vermek. Hem de sadece 1 hafta sonra

KESTANLIOĞLU SİSTEMİN ADAMI MI?
Belli ki Amed-Sakaryaspor maçının gözlemcisi Ali Uluyol, ona çok yüksek not vermiş. Ya bu nedenden bu maça görevlendirilmiştir ya da bu işte başka bir iş var(!)Çünkü Kestanlıoğlu, bu sezon tam 3 tane Amedspor maçına çıkmış. Amed-Sakarya (1-1), Amed-Eyüp(1-1) ve Amed-Sarıyer (2-1). Samsun’da oynanan ve Keçiörengücüsporun 2-1 yendiği Samsunspor-Keçiörengücü maçını yönetmiş ki bu da şu anlamları taşıyor ki sanki Keçiörengücüsporun şampiyon olması için görevlendirilmiş. Çünkü Samsunsporlular da o maçta bu hakeme öfke kusmuştu ve aynı hakem şimdi Kastamonuspor 1966-Samsunspor maçını yönetecek. 

AKILLARA ŞU SORULAR GELİYOR?
Hakem Ferhan Kestanlıoğlu, ya maçın gözlemcisi eski futbol hakemi Ali Uluyol tarafından yüksek not aldı da ondan verildi bu maç ki, Amed-Sakarya maçına o yüksek puan veren gözlemciyi de araştırmak lazım, ya da bu hakem MHK’nin prensi ve sistemin de bir parçası! O kadar hakem ve lig dururken, neden 1 hafta sonra aynı ligin maçına hakem olarak atanıyor? Neden Sakaryaspor maçından sonra Samsunspor maçı? Bu kez kimi yakacak?

KEÇİÖREN’E Mİ ÇALIŞIYOR?
Kestanlıoğlu, bugüne kadar, Türkiye Kupasında 1 hakemlik 1 tane de 4.hakemlik, TFF 1.Ligde 1 hakemlik, 3 tane 4.hakemlik, TFF 2.Ligde 12 maçta orta hakem olarak çıkmış ki bölge olarak da en çok görev alan hakem olmuş. Üstelik bu hakem bu sezon kupada elendiğimiz Sancaktepespor maçıyla burada 2-1 yendiğimiz Kastamonuspor maçında orta hakemlik yapmış. Tesadüfe bakın ki aynı hakem sadece 1 kez çıktığı Keçiörengücü maçında Keçören 2-1 galip gelmiş! Neden Keçiören’in başka maçına çıkmamış

Editör: Haber Merkezi