KIRAN KIRANA MÜCADELE
Gerçekleştirilen açılış töreni ile başlayan müsabakaların ilkinde Marinspor ile Futbolun Çavuşları adlı takım kozlarını paylaştı. İlk seti 12-10’luk skorla almayı başaran Futbolun Çavuşları, ikinci seti 11-6’lık skorla kaybetmesine rağmen üçüncü seti iyi bir oyun ile 11-3 kazandı. Son sette de rakibini 12-13 mağlup eden Futbolun Çavuşları mücadeleyi 3-1 kazandı.

MARİN KAÇTI GÜNAYDIN KOVALADI
Günün ikinci maçında Marinspor ile Günaydın Sigorta karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelenin ilk setini Marinspor 11-6 kazandı. İkinci seti alan Günaydın Sigorta skora dengeyi getirse de 3’ncü set yine 13-11’le Marinspor’un oldu. Dördüncü seti farklı kazanan Günaydın Sigorta skora yine eşitliği getirse de son sette iyi bir oyun ortaya koyan Marinspor seti 11-8 kazanarak mücadeleden de 3-2 galip ayrılmış oldu.

GERİDEN GELDİLER
Günün son maçında ise Futbolun Çavuşları ile Günaydın Sigorta karşı karşıya geldi. Günaydın Sigorta ilk seti 11-3 kazanmayı başarsa da Futbolun Çavuşları sonraki 3 seti 11-9, 12-10 ve 13-11’lik skorla kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve turnuvayı lider bitirdi. Marinspor 2’nci olurken Günaydın Sigorta ise 3’ncü oldu. Oldukça keyifli ve eğlenceli geçen turnuvada izleyenler keyifli anlar yaşadı.

Editör: Haber Merkezi