Vanspor’u 2 maçta da gol yemeden geçerek tur atlayan Sakaryaspor, Play Off Yarı Final ilk mücadelesinde bugün avantajlı bir skor almak için Kırşehir Belediyespor’a konuk oluyor

ZORLU DEPLASMAN
Misli.com 2.Lig Kırmızı Grubu 2.sırada tamamlayarak Play Off hakkı kazanan ve Play Off çeyrek Final mücadelelerinde Vanspor’u 2-0’lık skorlarla geçen Sakaryaspor, Yarı finalin ilk ayağında bugün deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a konuk oluyor. Oldukça formda bir dönem geçiren ve son 7 maçından 7 galibiyetle ayrılan yeşil siyahlı temsilcimiz, bu zorlu deplasmandan da avantajlı bir skorla dönmek ve final kapısını sonuna kadar aralamak istiyor.

DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR
Bu sezon ligde iki kez karşılaştığı ve yenilmediği rakibi karşısında yine iyi bir skor almak isteyen yeşil siyahlı temsilcimizde bu maç öncesinde Alpay dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sporcularına son uyarılarını yapan teknik direktör Serdar Bozkurt’un bu mücadeleye Vanspor maçlarında sahaya sürdüğü 11 ile çıkması bekleniyor. Kırşehir Ahi stadında oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Editör: Haber Merkezi