MADALYALAR GELDİ
Daha önce birçok başarı elde eden Sakaryalı atletler, Bursa’da yapılan U20 Türkiye ve U23 Büyükler Türkiye Atletizm şampiyonalarında da kürsü sevinci yaşadı. Antrenörler Atakan Gündoğdu, Kübra Çelik, Elif Yağcıoğlu ve Yaren Aydın liderliğinde çalışan atletler, aldıkları derecelerle madalyaları da sildi süpürdü.

DERECELER ALKIŞ ALDI
Sakarya’mız gururu rekortmen atlet Umut Uysal, İstanbul'a yapılan salon rekor deneme yarışmalarında 50 metrede 20 yıllık kırılamayan rekoru 5.73 saniyelik derecesi ile kırarak başarılarına yeni bir rekor ekledi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Deniz Kerem Benzer ise üç adım atlama yarışmasında 12.70 metre atlayarak Türkiye birincisi oldu. Ayrıca 2006 doğumlu sporcumuz Ecenur Alakaş, 200 metrede 27.91 saniye koştu ve 800 metrede 2.25.13 dakikalık güzel derece ile antrenörlerini gururlandırdı.

SIRA YENİ ŞAMPİYONLUKLARDA
Sakaryalı sporculardan ayrıca Ezgi Kol 400 metre engellide 1.02.87’lik derecesi ile 12-13 Haziran’da Erzurum’da yapılacak Uluslararası Sprint bayrak yarışında Umut Uysal ile birlikte ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Aynı tarihte İstanbul’da yapılacak U20 Balkan şampiyonasında ise Beyza baş sırıkla yüksek atmama branşında, Merve Kurtoplu 400 metre engelli yarışmasında Ceren Altındaş 3 adım atlamada ve antrenörlüğünü Hamit Gündoğan’ın yaptığı Selma Davulcu da cirit atmada hem ilimizi hem de ülkemizi temsil edecek.

Editör: Haber Merkezi