ŞAMPİYON
Sakarya Spor Salonunda bulunan , 25 Yollu Elektronik Hedef Sistemli Havalı Atış Poligonunda gerçekleştirilen Müsabakalar nefesleri kesti.  Genç erkeklerde Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret M.T.A.Lisesi takımı , bayanlarda ise 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu M.T.A.L. takımı şampiyon oldu.

DERECELER
Erkeklerde Tuna Alabaş (Ö. Ölçüm T.L.) şampiyon, Özer Elapsi (Atatürk And.L.) 2., M.Gürkan Pala ( T.Ç. Ticaret MTAL) 3., Serdar Gürçay (T.Ç. Ticaret MTAL) 4. Oldu. Bayanlarda ise Nursena Şar (Adap.MTAL) şampiyon, Nisanur Yapıcıoğlu (Şehir Üst. S.Esedoğlu L.) 2.  , Sude Aşan (75. Yıl Cum.And. MTAL) 3., Merve Aktaş (Serdivan And.Lisesi) 4. Oldu.

KUPA ÇELİKEL’DEN
Müsabakalar sonunda şampiyon olan ekibe kupa ve madalyalarını Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel takdim etti. 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve antrenörler dereceye giren takımların ödüllerini verdiler. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Fatih Çelikel, Muhtar Yunus Özçelik ve öğretmen ile idareciler, ilimizi grup müsabakalarında temsil edecek olan okul takımlarımızın idareci antrenör ve sporcularına başarılar dilediler.

Editör: Haber Merkezi