Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birimi tarafından düzenlenen Atıcılık İl Seçmeleri kıran kırana mücadeleler sonunda sona erdi. Madalyaları toplayan sporcular büyük sevinç yaşadı

Sakarya Spor Salonu Havalı Silahlar Atış Poligonunda düzenlenen Atıcılık İl Seçmeleri 46 sporcu, 25 okulun katılımıyla gerçekleşti.  Öğrenciler Hedefi tam isabet vurmaya çalışarak,  madalya almak için bir birleriyle yarıştılar. Müsabakalar sonrasında başarılı olan sporculara ödüllerini 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Okul Sporları İl Temsilcisi İlhan Sütlü, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve müsabaka hakemleri takdim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılık Antrenörleri Erman Yücel ve Semra Yılmaz; “Bizlere sağlıklı bir şekilde antrenman yapabileceğimiz olanaklar sağlayan İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca atıcılık camiasına desteklerini esirgemeyen, müsabakalarımızı yakından takip eden 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik’e teşekkür ediyoruz. Dereceye giren, giremeyen tüm okullarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz “ şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi