ANKARA’DA BULUŞTULAR

Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ve ASKF Tertip Kurulu üyesi Fatih Kanbur önceki gün Ankara’da bir dizi temasta bulundu. Demir ve Kanbur, TFF İcra Kurulu Üyesi ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamında ziyaret etti. Baykan İle bilgi alışverişinde bulunan ASKF heyeti, Amatör liglerin başlama tarihini de Baykan ile değerlendirdi.

“AMATÖRLERİN DURUMUNU DEĞERLENDİRDİK”

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, “Mehmet Baykan Bey’in daveti üzerine ben ve ASKF Tertip Kurulu’ndan Fatih Kanbur beraber Ankara’ya gittik. Ziyaretimizde BAL ve Süper Amatörlerin ne zaman başlayacağını değerlendirdik. Sakarya Futbol temsilcisi olarak bilgi alış verişinde bulunduk. Güzel sohbetin ardından da Sakarya’ya döndük” dedi.

FATİH KANBUR’DAN TEŞEKKÜR

ASKF Tertip Kurulu Üyesi Fatih Kanbur ise açıklamasında, “Gençlik ve Spor müdürü Mehmet Baykan’a sizi ziyaret etmek istiyorum dedim ve olumlu yanıt geldi. Sakarya Futbol İl Temsilcimiz Tezcan Demir Bey’i de yanıma alarak sayın müdürümüze ziyarette bulunduk. Bizleri oldukça sıcak karşıladı. Sakarya futbolunu konuştuk Mehmet Bey’le. İnşallah BAL ve Süper Amatör Kümeleri başlatmak için mücadele veriyoruz dedi o da. Kendilerine misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi