Süper Amatör Lig C Grubunda mücadele eden Kocaali Sahilspor bu sezon ligde topladığı 16 puan ile Play-Off yarışını sürdürüyor. Mavi Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Tuğrul Çatalbaş, bütün takımlarının müsabakalarını aynı saatte ve günde oynamasını ASKF’nin herkese eşit olması gerektiğini söyledi

HEDEF PLAY-OFF
Bu sezon yeni bir yapılanma ile yola çıkan Kocaali Sahilspor, ligde gösterdiği başarılı performans ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Mavi beyazlı ekip bu sezonun ilk yarısında topladığı 16 puan ile ligde üçüncü sırada yer alırken Play-Off iddiasını sürdürüyor. Sahilspor ligde çıktığı 9 müsabakada 27 gol atarken kalesinde ise 12 gol gördü. Geçtiğimiz sezonlara göre başarılı bir performans gösteren Kocaali Sahilspor’da tek hedef Play-Off oynamak.

EMEK VAR
Play-Off mücadelesi içinde olan Kocaali Sahilspor’da Kulüp Başkanı Tuğrul Çatalbaş ve yönetiminden ASKF’ye tepki geldi. Tuğrul Çatalbaş, “ Ligin ilk yarısında ve bu hafta sonu oynan ligin ikinci yarısındaki müsabakalarda ki maç saatleri sorunu gözlemiş bulunuyoruz. Her takımın göstermiş olduğu bir emek var. Ligde Play-Off mücadelesi veren takımların ve düşme mücadelesi veren takımların maçlarını aynı saatte oynanmasını istiyoruz” dedi.

SÖZ ASKF’DE
Kocaali Sahilspor Kulüp Başkanı Tuğrul Çatalbaş, “ Şuana kadar bizim müsabakaları farklı saatlerde oynama talebimiz olmadı. Buna rağmen ligde bazı takımlar maçlarını farklı saatlerde oynuyor. Burada ASKF yönetimine büyük bir görev düşmekte ligin ikinci yarısı her takım için çok önemli bu yüzden herkesin müsabakaları aynı saatlerde oynanması gerekiyor. Burada her takımın maddi ve manevi olarak ortaya koymuş olduğu bir emek var. Bizim talebimiz maçlar aynı saatte ve günde oynanması” dedi.

EŞİT DAVRANILSIN
Tuğrul Çatalbaş, “ Bizim tek hedefimiz Play-Off oynamak bunun için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Ligin sonuna kadar haklarımızı savunacağız. Burada herkesin göstermiş olduğu bir emek var. Kimse bu emekleri hiçe sayamaz. ASKF’nin bütün kulüplere eşit mesafede davranması gerekiyor. Umarım gereken biran önce yapılır ve hiçbir kulüp mağdur olmaz. Lig uzun bir maraton, bu maratonun sonunda Kocaali Sahilspor olarak Play-Off hedefine varacağız. Emekler hiçe sayılamaz ” dedi.

Editör: Haber Merkezi