SPOR CAMİASINDAN BÜYÜK İLGİ
Sakaryagücü ve Nejat Ersin Futbol Akademisi’nin ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvası Arifiye’de yoğun bir katılım ile başladı. Gerçekleşen açılış törenine Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya futbolunun efsanelerinden Coşkun Demirbakan, TÜFAD başkanı Tamer İlaçan, Eski futbolcu Mehmet Ardıç, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ilçe başkanları ve spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.

ZIMBA; “GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ”
Açılış töreninde Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, SASKF başkanı Yaşar Zımba, turnuvayı düzenleyen antrenörler Nejat Ersin ve Çetin Çal birer konuşma yaptılar. Başkan Yaşar Zımba, “Öncelikle turnuvayı düzenleyen isimlerini canı gönülden kutluyorum. Gençlerimiz için bu organizasyonlar önemli. Gençlerimiz futboldan çok uzak kaldı. Şu an kanları kaynıyor” dedi.

İMPARATOR’DAN GENÇLERE TAVSİYE
Türk futbolunun çok önemli ismi Sakaryaspor’un eski antrenörlerinden imparator lakaplı Çoşkun Demirbakan açılışta U14 futbolcularına nasihatlerde bulundu. Demirbakan, “Kendinize iyi bakın, ben bugün ne yaptım diye sorgulayın ve en iyisini yapın” dedi.

ERENLER ÇOK FARKLI
Günün ilk maçında Erenlerspor Sapanca Akademispor karşısında Yuşa’nın golüyle devreyi 1-0 önde kapadı. Karşılaşmanın 2 yarısında da Erenlerspor fırtınası devam etti. Selim Ali, K. Ali ve Mehmet (2) golleriyle gol daha bulan Erenlerspor Sapanca Akademispor’u 5-0 yenerek A grubunun lideri oldu.

SAKARYAGÜCÜ İYİ BAŞLADI
Günün ikinci maçında ise Sakaryagücüspor ile Nejat Ersin Futbol Akademisi karşı karşıya geldi. İyi bir futbol ortaya koyan Sakaryagücü Kerem (3) Yusuf ve Talha’nın golleriyle rakibini 5-3’lük skorla mağlup etti. Nejat Ersin futbol Akademisi’nin golleri ise Ebubekir(2) ve Sebahattin’den geldi.

NEHİR FK’DAN SÜRPRİZ GALİBİYET
Günün üçüncü müsabakasında ise büyük sürpriz yaşandı. Nehir Futbol Kulübü Sakaryaspor karşısında iyi oyununu gollerle süsledi. İlk yarı ve ikinci yarıda Berke (2) ve Emin’in golleriyle yeşil siyahlıları 3-0 mağlup eden Nehir FK, grupta ben de varım dedi.

Editör: Haber Merkezi