Sakaryaspor, 2010-2011 yılında Şaban Yıldırım yönetiminde Play Off şampiyonluğu kazandığı ve 1’nci lige çıktığı Antalya’da 9 yıl sonra yeniden 1’nci lige çıkabilmek için mücadele edecek

9 YIL SONRA YENİDEN

Antalya’da Play Off mücadelelerine çıkacak Sakaryaspor, bundan 9 yıl önce yine Antalya’da yapılan ve tek maç usulüne göre oynana Play Off maçları sonunda 1’nci Lig’e yükselme sevinci yaşamıştı. Aradan geçen 9 yılın ardından yine Antalya’da ve yine Şaban Yıldırım yönetiminde 1’nci Lig’e çıkma mücadelesi verecek yeşil siyahlı temsilcimiz, tarihin tekerrür etmesini istiyor. 9 yıl önce Antalya Mardan Stadı’nda kupayı kaldıran Sakarayspor, Play Off çeyrek final maçında Ankara Demirspor ile aynı stadyumda karşı karşıya gelecek.

HEDEF YİNE 1’NCİ LİG

2010-2011 sezonunda ligi 54 puanla 4’ncü sırada tamamlayan yeşil siyahlı temsilcimiz, 1922 Konyaspor’u 3-1, Başkent Akademispor’u ise penaltılarla 5-4 mağlup edip finale çıkmıştı. Finalde Bandırmaspor karşısında şov yapan Sakaryaspor, sahadan Levent Demiray, Mesut Morgül (2) ve İlkay Demir’in (2) golleriyle sahadan 5-1 galip ayrılmış ve 1’nci Lig’e yükselen takım olmuştu.

Editör: Haber Merkezi