Trendyol 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Sakaryaspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda Roshi ile öne geçtik. Bu dakikada itibaren hiçbir şey bizim için yolunda gitmedi.

Müsabakanın hakemi İlker Yasin Avcı, 1-0 öne geçtiğimiz andan itibaren kaybetmemiz için elinden ne geliyorsa yaptı. Donkor’un temiz müdahalesine penaltı veren Avcı, bu yetmiyormuş gibi diğer yediğimiz iki golde de faulleri es geçti.

Görevini tamamlayan İlker Yasin Avcı, verdiği rezil kararlara itiraz eden futbolcularımıza da kartlar göstermeye devam etti. Bir pozisyonda artık sinirlerine hakim olamayan Hasan Kılıç, İlker Yasin Avcı’ya gösterdiği tepkinin ardından direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Maçın tamamlanmasının ardından ise Murat Cem Akpınar, hakemin elini sıkar gibi yapıp elini çektiği için ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.
İyi oynadığımız maçta hakemin egoist ve kötü kararları yüzünden 3-1’lik mağlubiyet aldık. Art arda aldığımız bu ikinci mağlubiyet tabii ki bizleri yıldıramayacak. Sezon başından beri Sakaryaspor’a yapılan hatalar bitmedi. Sürekli olarak yeşil siyahlı temsilcimiz 12 kişiye karşı oynamak zorunda kalıyor.

Bizleri böyle şampiyonluk yarışından etmek isteyenler, bilmeli ki; biz buralardan da en iyi şekilde çıkarız. Taraftarlarımız, bu haftadan itibaren takımımıza daha fazla destek vermeli. Sezon sonunda şampiyon olmak istiyorsak, her zamankinden fazla takımımızın arkasında olmalıyız.