Engelleri aşarak spor sevgisinin peşinden giden Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü futbolcuları Tahir Osman Küser ve Muhammed Ali Talay, Süper Kupa maçı öncesinde dünya yıldızları ile buluştu

YILDIZLARLA BULUŞTULAR
Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol takımı oyuncuları Tahir Osman Küser ve Muhammed Ali Talay önceki gün İstanbul’da oynanan Liverpool-Chelsea UEFA Süper Kupa finali öncesinde iki takım sporcuları ve teknik adamlarıyla bir araya geldi.  Futbolcularla tanışma fırsatı bulan Tahir Osman Küser ve Muhammed Ali Talay, dünya yıldızlarıyla fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdi.

FEDERASYONA TEŞEKKÜR
M. Salah, Mane, Giroud, Oxlade Chamberlain gibi yıldızlarla buluşan Sakaryalı sporcular, Teknik direktörler Jürgen Kloop ve Frank Lampard ile de bir araya geldi. Yıldız oyuncularla futbol oynama imkanı bulan Tahir Osman Küser ve Muhammed Ali Talay, bu imkanı kendilerine sağlayan Futbol Federasyonuna da teşekkür etti.

“BÜTÜN DERTLERE MERHEM OLDU”
Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Kulübü Başkanı Sinan Panta yaptığı açıklamada; “Kulüp Başkanı olarak bugün çok mutluyum çok. Bu resimler bugüne kadar çektiğimiz bütün dertlere merhem oldu. İyi ki bu takımı kurmuşuz. Çocuklarımızın mutluluğu bana yeter” dedi.

Editör: Haber Merkezi