MALZEMELER TESLİM EDİLDİ
Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü’ne daha önce malzeme desteği sözü veren Sakarya Aktif Sürücü Kursu Sahibi Belgin Demirok, bu sözünü önceki gün yerine getirdi. Kulübün ihtiyacı olan 10 futbol topu, 2 takım kaleci Eldiveni, 20 takım formayı Kulüp Başkanı Sinan Panta ve Genel Koordinatör Vedat Arapoğlu teslim aldı. Ziyarette ayrıca Dünya Ampute Futbol Federasyonu ( WAFF ) Başkanı Arif Ümit Uztürk ve Ampute Futbolcumuz Oğuzhan Şahin yer aldı.

PANTA’DAN TEŞEKKÜR
Belgin Demirok’a teşekkür eden Sinan Panta, “Başta bu güzel davranışı için Aktif Sürücü Kursu Sahibi ve Sürücü Kursları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Belgin Demirok hanımefendiye Kulüp Başkanı olarak sporcularım adına teşekkür ederim. Bu özel günde vaktini ayırıp yanımızda olan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanımız Arif Ümit Uztürk Başkanımıza da ayrıca teşekkür ederim. Böyle güzel insanların varlığı yanımızda olduğu zaman daha keyifli oluyoruz. İyi ki varsın Aktif Sürücü Kursu” dedi.

“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”
Verdiği sözü yerine getirdiğini belirten Belgin Demirok, “Sizlerin yüzü gülerse bizler çok mutlu oluruz. Aktif Sürücü Kursu olarak sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz biliyoruz ki yardım konusunda biz birbirimize yeteriz. Yolunuz açık olsun Sakarya Ampute Futbol Takımı. Adıma yapılan forma için ayrıca çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

UZTÜRK’TEN ÖVGÜ
Federasyon başkanı Arif Ümit Uztürk ise “Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı olarak engelli sporcularımıza destek olan herkese başta siz Belgin Demirok Hanımefendiye Federasyon Başkanı olarak teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi