DEPLASMANDA 6 PUAN
Sakaryaspor Bölgesel Gelişim Ligi takımları haftayı galibiyetlerle kapattı. Sakaryaspor U 15 takımı deplasmanda karşılaştığı Düzcespor’u 3-1 ile geçti. U16 Takımı ise deplasmanda 6-1’lik skorla galip geldi ve farklı bir galibiyetin altına imza attı. U15’e galibiyeti getiren goller Hakan Umut ve Ediz’den gelirken U16 takımını farka götüren goller Miraç, Seymen, Kerem(2) ve Soner’den (2)geldi.

U17’LER FARK ATTI
Ekrem Karaberber Tesisleri’nde  Düzce U17 takımını ağırlayan Sakaryaspor U17 takımı farka koştu. İlk devreyi Ataberk ve Yakup’un (2) golleriyle 3-0 önde kapatan yeşil siyahlılar ikinci devrede murat ve görkem ile farka gitti. Mücadeleyi 5-0’lık skorla kazanan U17’ler haftayı 3 puanla kapattı.

U19’LAR 2 GOLLE GEÇTİ
Sakaryaspor U19 takımı ise evinde ağırladığı Düzcespor U19 takımını 2-0’lık skorla geçti. Maça iyi başlayan ve rakibi karşısında bariz üstün olan Yeşil siyahlılar devreyi Berat’ın golü ile önde kapattı. İkinci yarıda konuk ekip beraberlik şansları yakalasa da istediği golü bir türlü bulamadı. Yoğun yağış altında oynanan ikinci devrede Kaan ile bir gol daha bulan U19’lar mücadeleyi 2-0’lık skorla önde tamamladı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. 

SAKARYASPOR U19: Eray*** Salih*** Muhammet*** Kutlu Bilge*** Cihat***Barış*** Tuğrul*** Yusuf*** Berat*** Ersin*** Caner*** YEDEKLER: Harun, Kaan, Mustafa, Mehmet, Melih, Temel, Mert ANTRENÖR: Murat Özgen

DÜZCESPOR U19: Okan** Tunaha** Emir** Cengizhan** Emirhan** Ömer** Zekeriya** Emirhan G.** Ensar** Kadir** Hazar** YEDEKLER: Buğra, Oğuzhan, Emin, Tunahan, Serdar ANTRENÖR: Şamil Demirtaş

GOLLER: Dk 15 Berat, Dk 75 Kaan(Sakaryaspor U19)

Editör: Haber Merkezi